Schwank vytvořil další milník v oblasti vytápění infračerveným zářením

Schwank Heating Solutions

Schwank jako první výrobce od 1. 1. 2018 zruší dvoustupňovou modulaci u všech svých světlých a tmavých zářičů ve prospěch plynulé modulace.

Schwank jako první výrobce od 2018 zruší dvoustupňovou modulaci u všech svých světlých a tmavých zářičů ve prospěch plynulé modulace.

Tento další důležitý krok směrem k budoucnosti umožnil nový, firmou Schwank vyvinutÁ automatika IC 4000. Ta se od roku 2018 bude sériově používat ve většině sérií světlých a tmavých zářičů Schwank.

Ve srovnání s 2stupňovou regulací nabízí plynulá modulace celou řadu výhod: Umožňuje plynule přizpůsobovat topný výkon skutečné potřebě tepla. Tak je možné aktivně šetřit energetické náklady, protože systém vytápění vyvozuje vždy pouze takový výkon, jaký skutečně potřebuje. Navíc je možné zabránit kolísání teploty v hale, které negativně ovlivňuje příjemné pracovní prostředí.

Tímto krokem přispívá Schwank dále ke zvýšení účinnosti v oblasti technologie světlých a tmavých zářičů. Především s ohledem na zvyšující se požadavky spojené se směrnicí ErP-2018 Schwank zajistí, že portfolio jeho produktů bude mít jistou budoucnost a přispěje k ochraně životního prostředí.

Zpět

Více novinek

Používá se řešení vytápění a chlazení haly Schwank

Schwank představuje vysoce výkonný elektrický zářič

Novinky, Ocenění

Společnost Schwank, lídr v oblasti vytápěcích technologií, přináší na trh elektrický infrazářič eSchwank S-18000, který je navržen tak, aby splňoval vysoké požadavky moderních průmyslových a komerčních prostor. Tento výrobek zavádí novou éru klimaticky neutrálního vytápění.

Inovativní průmyslový vodíkový zářič geniumSchwank získal evropský patent

Novinky, Ocenění

Průmyslový vodíkový zářič geniumSchwank obdržel oficiální evropský patent. Tento milník potvrdzuje nejen jedinečnost a inovativnost systému, ale také posiluje jeho postavení v oblasti udržitelného průmyslového vytápění.

Schwank zařazen mezi světové lídry na trhu

Novinky, Ocenění

Společnost Schwank je předním specialistou na průmyslové vytápění s mezinárodním dosahem. S více než 90letou historií je Schwank známý svými inovativními a komplexními řešeními pro průmyslové a komerční budovy.

Společnost Schwank na veletrhu v Brně prezentovala energetické inovace pro průmysl

Novinky, Ocenění

Na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně zaujal Schwank pozornost návštěvníků, když představil své nejnovější energetické inovace a řešení pro průmyslové a komerční prostory. Mezi hlavní témata patřilo vodíkové vytápění, průmyslové větrání a chlazení, elektrické infrazářiče a HVLS ventilátor MonsterFans.

Naše ocenění

Na co jsme hrdí

Ocenění „Die Welt Top 100“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „The Best of German Mittelstand“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „Industriepreis 2017“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „Großer Preis des Mittelstandes“ pro společnost Schwank GmbH.