Schwank je globálním lídrem trhu ve tmavých plynových infrazářičích

DeltaSchwank je tmavý zářič od společnosti Schwank.

Nedávno zveřejněná zpráva o průzkumu trhu od „Industry Research“ potvrzuje, že skupina Schwank je světovým lídrem na trhu v oblasti infračervených tmavých zářičů.

Nedávno zveřejněná zpráva o průzkumu trhu od „Industry Research“ potvrzuje, že skupina Schwank je světovým lídrem na trhu v oblasti infračervených tmavých zářičů. Studie zkoumala globální trh s ohledem na konkurenční prostředí, vývojové trendy a klíčové faktory úspěchu. Publikace s názvem „ Radiant Tube Heaters Market“ poskytuje komplexní průzkum velikosti trhu z hlediska hodnoty, kapacity, výroby a příjmů v klíčových regionech, jako je Severní Amerika, Evropa, Čína a další regiony.

Výsledek studie potvrzuje, že v roce 2018 je společnost Schwank celosvětově největším výrobcem tmavých trubkových infrazářičů s podílem 12% na celosvětovém trhu, kde je koncentrace trhu poměrně vysoká. To znamená, že prvních 5 společností tvoří asi 45 % celosvětového součtu. Podíl výroby v Evropě je podle výzkumné zprávy 35 %. Podle vlastních údajů vede Schwank na německém trhu s tržním podílem kolem 40 %, zatímco další největší konkurent realizuje přibližně pouze 20 %.

Globální trh s tmavými infrazářiči se v roce 2020 odhadoval na 205,4 milionů USD a očekává se, že do konce roku 2027 dosáhne přibližně 296,4 milionů USD, přičemž v letech 2022-2027 poroste s CAGR 6,3 %.

Tmavý zářič deltaSchwank je po ruce.

Zpět

Více novinek

Používá se řešení vytápění a chlazení haly Schwank

Inovativní průmyslový vodíkový zářič geniumSchwank získal evropský patent

Novinky, Ocenění

Průmyslový vodíkový zářič geniumSchwank obdržel oficiální evropský patent. Tento milník potvrdzuje nejen jedinečnost a inovativnost systému, ale také posiluje jeho postavení v oblasti udržitelného průmyslového vytápění.

Schwank zařazen mezi světové lídry na trhu

Novinky, Ocenění

Společnost Schwank je předním specialistou na průmyslové vytápění s mezinárodním dosahem. S více než 90letou historií je Schwank známý svými inovativními a komplexními řešeními pro průmyslové a komerční budovy.

Společnost Schwank na veletrhu v Brně prezentovala energetické inovace pro průmysl

Novinky, Ocenění

Na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně zaujal Schwank pozornost návštěvníků, když představil své nejnovější energetické inovace a řešení pro průmyslové a komerční prostory. Mezi hlavní témata patřilo vodíkové vytápění, průmyslové větrání a chlazení, elektrické infrazářiče a HVLS ventilátor MonsterFans.

Schwank slaví 90. výročí

Novinky, Ocenění

Společnost Schwank se za 90 let své existence proměnila v globálního lídra v průmyslovém vytápění a odborník na řešení pro větrání a chlazení. Její úspěch je dán nejen patentovanou technologií plynových infrazářičů, ale i strategickým vedením třetí generace rodiny. Společnost se nyní zaměřuje na energetickou transformaci, takže jejím hlavním cílem se stává vodík a elektrické vytápění. Od letoška nabízí první 100% vodíkový zářič a je průkopníkem v oblasti přechodu na obnovitelnou energii.

Naše ocenění

Na co jsme hrdí

Ocenění „Die Welt Top 100“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „The Best of German Mittelstand“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „Industriepreis 2017“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „Großer Preis des Mittelstandes“ pro společnost Schwank GmbH.