Úspěch v TOP 100: Schwank patří k předním podnikům v oblasti inovací v roce 2018

Ocenění „Top 100 Innovator 2018“ pro společnost Schwank GmbH.

Po dvacáté páté oceňuje soutěž TOP 100 ty nejvíce inovativní německé středně velké firmy. K těmto předním firmám v oblasti inovací patří v tomto roce Schwank GmbH.

Überlingen – Po dvacáté páté oceňuje soutěž TOP 100 ty nejvíce inovativní německé středně velké firmy. K těmto předním firmám v oblasti inovací patří v tomto roce Schwank GmbH. To vyplynulo z analýzy vědeckého vedoucího TOP 100, prof. Dr. Nikolause Frankeho. Jako mentor TOP 100 vyznamenal Ranga Yogeshwar firmu Schwank společně s Frankem a Compamedia 29. června 2018 na udílení cen v Ludwigsburgu v rámci 5. Německého summitu středně velkých firem. V nezávislém výběrovém řízení jsme přesvědčili především našimi inovativními procesy a úspěchy.

V roce 1938 vynalezl Günther Schwank první plynový infračervený zářič na celém světě a nechal si ho patentovat. Na čem je založen? Zatímco běžné systémy nejprve ohřívají okolní vzduch, infračervená topení využívající směs plynu a vzduchu fungují jinak: Ohřívají přímo, stejně jako sluneční paprsky dopadající na kůži. Svým vynálezem položil Schwank základní kámen pro podnikatelský úspěch, jenž přetrvává až doposud.. Jak úspěšný tento kolínský podnik z TOP 100 i po 80 letech ještě je, dokládá 22 patentů, které podnik v posledních třech letech získal. Ve svém segmentu je firma navíc jedničkou na světovém trhu.

„Inovace ovšem nepadají jen tak z nebe, vyžadují disciplínu, čas a připravenost investovat,“ říká Oliver Schwank, který ve třetí generaci řídí tento rodinný podnik. K disciplíně například patří to, že se nebudou odvolávat pravidelně naplánované meetingy k tématu inovací, i když každodenní obchody běží dobře. Na těchto poradách, kterých se účastní všichni vedoucí oddělení a vedení společnosti, jde především o to, jak si udržet technický náskok. Přitom účastníci postupují velmi strukturovaně v pěti fázích: od nápadů po studii proveditelnosti, stavbu prototypu a test u zákazníka až po uvedení na trh. V každém intervalu mnoho podbodů zavazuje projektový tým k záznamu všech relevantních témat a jejich splnění v plném rozsahu.

Zpět

Více novinek

Používá se řešení vytápění a chlazení haly Schwank

Schwank představuje vysoce výkonný elektrický zářič

Novinky, Ocenění

Společnost Schwank, lídr v oblasti vytápěcích technologií, přináší na trh elektrický infrazářič eSchwank S-18000, který je navržen tak, aby splňoval vysoké požadavky moderních průmyslových a komerčních prostor. Tento výrobek zavádí novou éru klimaticky neutrálního vytápění.

Inovativní průmyslový vodíkový zářič geniumSchwank získal evropský patent

Novinky, Ocenění

Průmyslový vodíkový zářič geniumSchwank obdržel oficiální evropský patent. Tento milník potvrdzuje nejen jedinečnost a inovativnost systému, ale také posiluje jeho postavení v oblasti udržitelného průmyslového vytápění.

Schwank zařazen mezi světové lídry na trhu

Novinky, Ocenění

Společnost Schwank je předním specialistou na průmyslové vytápění s mezinárodním dosahem. S více než 90letou historií je Schwank známý svými inovativními a komplexními řešeními pro průmyslové a komerční budovy.

Společnost Schwank na veletrhu v Brně prezentovala energetické inovace pro průmysl

Novinky, Ocenění

Na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně zaujal Schwank pozornost návštěvníků, když představil své nejnovější energetické inovace a řešení pro průmyslové a komerční prostory. Mezi hlavní témata patřilo vodíkové vytápění, průmyslové větrání a chlazení, elektrické infrazářiče a HVLS ventilátor MonsterFans.

Naše ocenění

Na co jsme hrdí

Ocenění „Die Welt Top 100“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „The Best of German Mittelstand“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „Industriepreis 2017“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „Großer Preis des Mittelstandes“ pro společnost Schwank GmbH.