deltaSchwank získává ocenění „Best-Of Industriepreis 2017“

Ocenění „Industriepreis 2017“ pro společnost Schwank GmbH.

Nová generace tmavých zářičů deltaSchwank získala renomovanou „Best-Of Industriepreis – Cenu průmyslu 2017“. Revoluční řešení vytápění se tak řadí k nejlepším produktům roku.

Nová generace tmavých zářičů deltaSchwank získala renomovanou „Best-Of Industriepreis – Cenu průmyslu 2017“. Revoluční řešení vytápění se tak řadí k nejlepším produktům roku.

Díky zařízení deltaSchwank bylo v oblasti technologie tmavých zářičů dosaženo skutečného průlomu. Díky inovativní koncepci a použití jedinečných komponent, jako například hořáku bluTek, spojuje deltaSchwank hned celou řadu výhod. Na prvním místě je třeba jmenovat obrovskou účinnost. Tak bylo možné činitel sálání deltaSchwank zvýšit o 29 % ve srovnání s běžnými vysoce výkonnými zářiči. Současně byly sníženy ztráty spalinami o 50 %. V kombinaci s rovněž o polovinu sníženou elektrickou spotřebou stoupá celková energetická účinnost [sezónní účinnost] na úctyhodných 97,6 %. Díky sériovému napojení sběrnice nabízí deltaSchwank navíc schopnost prediktivní údržby, čímž je možné výrazně zvýšit dostupnost zařízení. Kromě toho bylo možné snížit emise CO2 o 19 % a NOx o 55 %.

Všechny tyto faktory společně přesvědčily porotu Ceny průmyslu o zahrnutí zařízení deltaSchwank do řady nejlepších produktů roku. „Máme z tohoto ocenění velkou radost. Naši vývojáři díky svému velmi vysokému nasazení vytvořili zářič budoucnosti. Vždy s cílem zvýšit přidanou hodnotu pro naše zákazníky. Že to nyní potvrdila také porota Ceny průmyslu, nás obzvlášť těší,“ říká Oliver Schwank, jednatel Schwank Group.

Děkujeme za toto ocenění také celému týmu Ceny průmyslu!

Zpět

Více novinek

Používá se řešení vytápění a chlazení haly Schwank

Schwank představuje vysoce výkonný elektrický zářič

Novinky, Ocenění

Společnost Schwank, lídr v oblasti vytápěcích technologií, přináší na trh elektrický infrazářič eSchwank S-18000, který je navržen tak, aby splňoval vysoké požadavky moderních průmyslových a komerčních prostor. Tento výrobek zavádí novou éru klimaticky neutrálního vytápění.

Inovativní průmyslový vodíkový zářič geniumSchwank získal evropský patent

Novinky, Ocenění

Průmyslový vodíkový zářič geniumSchwank obdržel oficiální evropský patent. Tento milník potvrdzuje nejen jedinečnost a inovativnost systému, ale také posiluje jeho postavení v oblasti udržitelného průmyslového vytápění.

Schwank zařazen mezi světové lídry na trhu

Novinky, Ocenění

Společnost Schwank je předním specialistou na průmyslové vytápění s mezinárodním dosahem. S více než 90letou historií je Schwank známý svými inovativními a komplexními řešeními pro průmyslové a komerční budovy.

Společnost Schwank na veletrhu v Brně prezentovala energetické inovace pro průmysl

Novinky, Ocenění

Na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně zaujal Schwank pozornost návštěvníků, když představil své nejnovější energetické inovace a řešení pro průmyslové a komerční prostory. Mezi hlavní témata patřilo vodíkové vytápění, průmyslové větrání a chlazení, elektrické infrazářiče a HVLS ventilátor MonsterFans.

Naše ocenění

Na co jsme hrdí

Ocenění „Die Welt Top 100“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „The Best of German Mittelstand“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „Industriepreis 2017“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „Großer Preis des Mittelstandes“ pro společnost Schwank GmbH.