tetraSchwank získal přívlastek Best-of 2016

Best of Tetraschwank

tetraSchwank byl porotou německé „Industriepreis“ - Ceny průmyslu 2016 vyznamenán přívlastkem Best-of 2016.

tetraSchwank byl porotou německé „Industriepreis“ – Ceny průmyslu 2016 vyznamenán přívlastkem Best-of 2016.

Porota Huber Verlag pro nová média vyznamenává každý rok nejpokrokovější průmyslové produkty s obzvlášť vysokým ekonomickým a ekologickým užitkem Cenou průmyslu.

Porota naše produkty ocenila již v roce 2013 a v tomto roce byl náš tetraSchwank díky své inovativnosti a využití energie vyznamenán přívlastkem Best-Of 2016. V kategorii Energie a životní prostředí patří náš produkt k nejlepším ze všech účastníků.

tetraSchwank nejmodernějším způsobem spojuje využívání rekuperace tepla, kondenzační technologie, účinné tmavé zářiče Schwank a inteligentní regulaci do systému vytápění hal se stupněm účinnosti 110 %. tetraSchwank využívá energii spalin tmavých zářičů považovanou za ztracenou a zase ji přivádí zpět do prostoru.

Zpět

Více novinek

Používá se řešení vytápění a chlazení haly Schwank

Schwank představuje vysoce výkonný elektrický zářič

Novinky, Ocenění

Společnost Schwank, lídr v oblasti vytápěcích technologií, přináší na trh elektrický infrazářič eSchwank S-18000, který je navržen tak, aby splňoval vysoké požadavky moderních průmyslových a komerčních prostor. Tento výrobek zavádí novou éru klimaticky neutrálního vytápění.

Inovativní průmyslový vodíkový zářič geniumSchwank získal evropský patent

Novinky, Ocenění

Průmyslový vodíkový zářič geniumSchwank obdržel oficiální evropský patent. Tento milník potvrdzuje nejen jedinečnost a inovativnost systému, ale také posiluje jeho postavení v oblasti udržitelného průmyslového vytápění.

Schwank zařazen mezi světové lídry na trhu

Novinky, Ocenění

Společnost Schwank je předním specialistou na průmyslové vytápění s mezinárodním dosahem. S více než 90letou historií je Schwank známý svými inovativními a komplexními řešeními pro průmyslové a komerční budovy.

Společnost Schwank na veletrhu v Brně prezentovala energetické inovace pro průmysl

Novinky, Ocenění

Na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně zaujal Schwank pozornost návštěvníků, když představil své nejnovější energetické inovace a řešení pro průmyslové a komerční prostory. Mezi hlavní témata patřilo vodíkové vytápění, průmyslové větrání a chlazení, elektrické infrazářiče a HVLS ventilátor MonsterFans.

Naše ocenění

Na co jsme hrdí

Ocenění „Die Welt Top 100“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „The Best of German Mittelstand“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „Industriepreis 2017“ pro společnost Schwank GmbH.
Ocenění „Großer Preis des Mittelstandes“ pro společnost Schwank GmbH.